top of page

SketchUp Pro 2015

 

SketchUp Pro 2015 är ett lättanvänt verktyg för att skissa tankar och idéer i 3D eller göra visualiseringar.  

SketchUp Pro 2015 erbjuder ett enkelt sätt att rita med datorn och är lätt att lära sig. 

Du skapar riktiga 3D vektorritningar som du sedan kan använda för att generera sektioner och planritningar eller utbyta med andra kollegor. 

 

Med "LayOut" kan du skriva ut din ritning i skala. Ritningslayouten kan du sedan skicka som en pdf eller skriva ut på papper.

SketchUp Pro kan importera och exportera filer till bl.a. AutoCAD, AutoCAD LT, AutoCAD Architecture och 3D Studio. 

SketchUp Pro lämpar sig för alla branscher, oavsett om du jobbar som arkitekt, byggkonstruktör, landskapsarkitekt, mekanisk konstruktör, VVS-ingenjör, mäklare, butiksdesigner, dekorsnickare eller med grafisk framställning.

 

 
Modeller i överflöd, som är lättare att hitta och använda.

SketchUp´s  3D Warehose med fria 3D-modeller är nästan oändlig,  de förbättringar man har gjort i 3D Warehouse gör att det är mycket mer användbart. Från interaktiva förhandsvisningar av modeller till ett helt nytt användargränssnitt, förändringarna i 2014 är stora.

 

BIM klassificering och informationsutbyte

Med SketchUp Pro 2015 behöver du inte vara expert eller sätta dig i skolbänken för att lägga till BIM (byggnadsinformationsmodellering) i dina modeller. Vi har lagt till funktioner för att klassificera objekt och exportera filer till några av branschens mest vanliga format.

 

Tidsbesparande verktyg för dokumentation 

Vid designen av föremål som du inte kommer att bygga själv, är det viktigt att du får en bra dokumentation. LayOut i SketchUp Pro 2015 tar hand om datum, sidnummer och repetitiv text så att du kan fokusera på det som är viktigt: Göra bättre ritningar.

 

Ladda ner SketchUp 2015 
30 dagars testversion!

Nyheter i SketchUp Pro 2015

Under Huven

 

Vår största åtagande är att hålla SketchUp snabb, vänlig och pålitlig 

- för dig och din dator. Här är hur vi har trimmad SketchUp 2015:

 

För första gången någonsin, erbjuder vi en 64-bitarsversion för Windows och Mac-datorer. Vad är skillnaden mellan 32-bitars och 64-bitars program, i alla fall?

 

Vi har vässat "Face-Finder," koden SketchUp använder för att skapa ansikten medan du modellerar. Stora förbättringar i kommandon som explode.

 

SketchUp är nu själv medveten om stilar som hjälper din modell att rendrera snabbare. Du kommer att märka "Fast Styles" badged i styles fönstret, inklusive de du själv skapar. Vad gör en stil snabbt, Undrar du?

Nya Verktyg  

 

När det gäller att skapa nya verktyg för SketchUp, vi försöker göra funktionerna så att det känns som om du har använt dem i flera år. Här vad som är nytt för SketchUp Pro 2015:

 

SketchUp Pro 2015 har fått ett officielt "Rotated Rectangle tool", så att du nu kan dra precisa rektanglar obundna av standardaxlar. Vi måste bara säga: att använda det här verktyget känns lite som att cykla utan att ha händerna på styret.

 

Med vår nya 3-point Arc tool - som definierar utbuktningar genom att välja tre punkter - det finns nu fyra olika sätt att dra bågar.

 

Vi har omarbetats LayOut s Label tool. Du kan nu enkelt peka på en komponent  och du får välja om du vill skriva ut t.ex. komponentens namn, ytans area, koordinaten på en punkt, bim-objektets klassning etc. Ändrar du i SketchUp, så ändras det så klart i LayOut. 

Utjämmning av kanter
 

I den här versionen har vi rullat upp ärmarna för att förbättra saker som påverkar hur du provar, köpaer och använder SketchUp.

 

 

SketchUp Pro licensiering är nu vänligare än din favorit barista.

Varje SketchUp Pro 2015 nedladdning startar med en 30-dagars testversion av Pro-funktioner. Ännu bättre, kan 2015 Pro licenser användas på en Mac eller PC.

Enterprise och nätverkslicenser? Dessa har vi gjordt lättare också.

 

 

Med en IFC-fil import, SketchUp Pro 2015 är vår mest informationsmodellering vänliga release. Vi har också vässat Classifier, vårt verktyg för att följa branschstandard när din modell används i olika BIM-verktyg.

 

 

Vi har lagt till en massa nya Ruby API funktioner som hjälper de som utvecklar egna funktioner till SketchUp att skapa verktyg som hanterar lager, klassifikationer, sektioner och mer. Queue nästa generations informationsmodelleringsverktyg ...

 

 

bottom of page