top of page
SketchUp-Studio-Horizontal-logga-600.webp

Välj SketchUp Studio

Ta klivet in i framtiden med SketchUp Studio. Byt upp dig från din SketchUp Pro för att ta nya kliv med fotorealistiska renderingar av din modell, importera Revitfiler och modellera från en punktmolnsskanning. Väljer du dessutom att köpa SketchUp Studio här så får du bland annat tillgång till:

  • Betalning mot faktura

  • Personlig hjälp med licenshantering

  • Svensk Support

  • Exklusiva inbjudningar till webinar och event om SketchUp

7924kr

Toppenbetyg av tusentals svenska SketchUp-användare.

SketchUp-studio-in-i-framtiden.webp

01

Vem använder SketchUp Studio?

SketchUp Studio används av arkitekter, inredningsarkitekter, möbelsnickare, kök- och badrumsbyggare som ligger i framkant. Ofta har man använt SketchUp Pro men insett fördelarna med SketchUp Studio. Dessa företag använder SketchUp Studio för att visualisera sina idéer på ett häpnadsväckande sätt med fotorealistiska renderingar med V-ray samtidigt som de kan bygga sin modell snabbare och enklare än någonsin.  Detta med hjälp av att kunna importera Revitfiler eller en punktmolnsskanning med Scan Essentials rätt in i SketchUp.

02

Ett brilliant sätt att sälja dina idéer

SketchUp Studio hjälper dig och ditt företag in i framtiden. Vinn fler och bättre projekt genom att skapa fotorealistiska underlag av din modell för att övertyga en potentiell kund att välja er! 

03

Dina modeller blir ritningar med LayOut

Efter att du sålt in din idé så kommer du tillslut behöva producera och presentera en uppsättning ritningar som visar din modell: planer, sektioner, höjder, perspektiv. LayOut i SketchUp låter dig lägga modellvyer till sidor, välj rätt skala, justera linjer och lägg till måttsättning, bildtexter och grafik. Ändringar i din modell kan appliceras automatiskt i LayOut. När du är klar, exportera PDF-filer, bilder och CAD-filer för utskrift. 

SketchUp-Studio_Revit-importer.webp

Importera Revitfiler på nolltid

Många SketchUp användare samarbetar med företag eller använder själva SketchUp vid sidan av anda BIM och CAD-program. Med SketchUp Studio 2023 så kan du exakt och effektivt importera Revitmodeller till SketchUp för att kunna samarbeta genom hela projektet.


 

Allt i programpaketet SketchUp Studio

 

Lättare modeller som blir importerade på rekordtid

 

Optimerad geometri

 

Revit Familjer till SketchUp-komponenter och taggar

Skapa fotorealistiska bilder med V-ray

I SketchUp studio ingår V-ray för SketchUp som är ett marknadsledande renderingsverktyg som man använder för att skapa fotorealistiska bilder av din SketchUp-modell. Använd det stora biblioteket som kommer med V-ray där du hittar realistiska material  och renderingsklara objekt som kommer passa just din design! 

SketchUp-Studio-scan-essentials.webp
SketchUp-Pro-kok.webp

Modellera exakt i 2D och 3D

Öka din produktivitet med att göra ditt arbetsflöde effektivare där du modellerar direkt på punktmolnsdata från markbaserade skanningar, fotogrammetri, lidarsensorer, mobil kartläggning och drönarskanningar. 

Importera filformaten RWP, LAS/LAZ, TZF, PLY, and E57

  

Upprätthåll hög prestanda även när du arbetar med större punktmoln.

Flytta punktmolnet med lätthet för att matcha modell

Modern Architecture

Redo att ta din design till en ny nivå?

annika svensson.jpeg

"SketchUp är ett fantastiskt verktyg att använda för att visualisera sina ritningar. Kan varmt rekommendera CADShop Sweden AB! Jag har vid flertalet tillfällen fått stöd och vägledning hur jag ska använda SketchUp. Man får svar direkt och det känns både tryggt och proffsigt."

Annica Svensson

Sal Arkitektur & Interiör

https://salark.se/

Sal Ark.png

Kundrecensioner

Exklusivt hos oss! SketchUp Studio
"Premium"

Vill du komma igång med SketchUp smidigare än någonsin? Då är vårt programpaket för SketchUp Studio "Premium" som vi just nu erbjuder med flera exklusiva tillägg.

 

  • 1 timmes onboarding av SketchUp med en specialist

  • Prioriterad support

  • 1 000 kr rabatt på samtliga kurser

  • Rabatt på personlig konsultation

  • Automatiserad förlängningslösning/prenumeration

  • Faktura med 30 dagars kredit

8224kr

bottom of page