top of page
SketchUp-Studio-Horizontal-logga-600.webp

Uppgradera till SketchUp Studio

Upplev nästa nivå av designmöjligheter med SketchUp Studio. Förvandla ditt SketchUp Pro-paket till en ännu kraftfullare designplattform och låt dina projekt glänsa med fotorealistiska renderingar, effektivisera arbetsflöden med import av Revitfiler och utforska nya dimensioner med modellering från punktmolnsdata. Genom att välja SketchUp Studio hos oss, får du inte bara tillgång till avancerade designverktyg utan också:

  • Flexibel och enkel betalning med faktura efter leverans

  • Expertstöd för snabb och effektiv hantering av din SketchUp Studio-licens

  • Tillgång till svensk support för professionell hjälp

  • Inbjudningar till webinarier och evenemang där du kan fördjupa dina kunskaper i SketchUp och nätverka med andra

8 324kr

Toppenbetyg av tusentals svenska SketchUp-användare.

SketchUp-studio-in-i-framtiden.webp

01

Vem använder SketchUp Studio?

SketchUp Studio är det självklara valet för yrkesverksamma inom arkitektur, inredningsdesign, möbelsnickeri, samt köks- och badrumsbyggnation. Många av dessa proffs har tidigare använt SketchUp Pro och har upptäckt de omfattande fördelarna som SketchUp Studio erbjuder. 

Med SketchUp Studio lyfter de sina designprojekt till nya höjder genom att skapa häpnadsväckande fotorealistiska renderingar med V-ray, samtidigt som de kan effektivisera och påskynda sin modelleringsprocess mer än någonsin. Detta möjliggörs bland annat genom enkel import av Revit-filer eller integration av punktmolnsdata med Scan Essentials direkt i SketchUp, vilket underlättar skapandet av detaljerade och exakta modeller.

02

Förvandla och sälj dina idéer till potentiella kunder

Låt SketchUp Studio bli din biljett till framtiden och se hur det lyfter ditt företag till nya höjder. Med SketchUp Studio har du möjlighet att vinna över både fler och större projekt genom att presentera dina idéer med oöverträffad klarhet. Skapa fotorealistiska visualiseringar av dina modeller som effektivt visar potentiella kunder varför just ni är det självklara valet.

03

Från modell till professionella ritningar med LayOut

När det är dags att omvandla din framgångsrikt presenterade idé till konkreta planer, står LayOut redo. Med LayOut kan du enkelt producera och presentera en detaljerad uppsättning ritningar – inklusive planvyer, sektioner, fasader och perspektiv – som tydligt illustrerar din modells alla aspekter. Genom att placera dina modellvyer på sidor, justera skala och linjetyper, samt lägga till dimensionering, noteringar och grafiska element, förvandlar du din 3D-modell till ett komplett presentationsmaterial.

 

Alla ändringar som görs i din SketchUp-modell reflekteras automatiskt i LayOut, vilket säkerställer att dina ritningar alltid är uppdaterade. När dina ritningar är färdiga, erbjuder LayOut smidiga exportmöjligheter till PDF, bildfiler och CAD-format för enkel delning och utskrift.

SketchUp-Studio_Revit-importer.webp

Smidig import av revit-filer med SketchUp Studio 

För SketchUp-användare som arbetar tätt tillsammans med andra inom BIM- och CAD-sfären, erbjuder SketchUp Studio en revolutionerande lösning. Nu kan du med oöverträffad precision och hastighet importera Revitmodeller direkt till SketchUp, vilket underlättar samarbetet genom hela projektets livscykel.

SketchUp Studio-paketet inkluderar allt du behöver för en sömlös integrering:

Allt i programpaketet SketchUp Studio

 

Lättare modeller som blir importerade på rekordtid

 

Optimerad geometri

 

Revit Familjer till SketchUp-komponenter och taggar

Förvandla dina SketchUp-modeller till fotorealistiska bilder med V-Ray

Inom SketchUp Studio ingår V-ray för SketchUp, ett avancerat och ledande renderingsverktyg som tar dina projekt till en helt ny nivå av realism. Skapa bedårande fotorealistiska bilder som andas liv i dina SketchUp-modeller. Dra nytta av V-rays omfattande bibliotek, fyllt med högkvalitativa, realistiska material och objekt som är redo att användas och som perfekt kompletterar just din design. 

 

Med V-ray för SketchUp öppnas dörren till en värld där din kreativitet inte känner några gränser, och där dina visioner blir till verklighet.

SketchUp-Studio-scan-essentials.webp
SketchUp-Pro-kok.webp

Precision i 2D och 3D för ett effektivt arbetsflöde

Ta din produktivitet till nästa nivå genom att effektivisera ditt designarbetsflöde, där du modellerar direkt utifrån punktmolnsdata. Dessa data kan vara insamlade från en rad olika källor, inklusive markbaserade skanningar, fotogrammetri, lidarsensorer, mobil kartläggning samt drönarskanningar.

Smidig import av filformaten RWP, LAS/LAZ, TZF, PLY, and E57

Hög prestanda även när du arbetar med större punktmoln

 

Flytta och justera punktmolnet enkelt för att det ska passa perfekt med din modell

Modern Architecture

Redo att ta din design till en ny nivå?

annika svensson.jpeg

"SketchUp är ett fantastiskt verktyg att använda för att visualisera sina ritningar. Kan varmt rekommendera CADShop Sweden AB! Jag har vid flertalet tillfällen fått stöd och vägledning hur jag ska använda SketchUp. Man får svar direkt och det känns både tryggt och proffsigt."

Annica Svensson

Sal Arkitektur & Interiör

https://salark.se/

Sal Ark.png

Kundrecensioner

Exklusiv hos oss - Uppgradera till SketchUp Studio "Premium"

Ge din SketchUp-upplevelse en flygande start med "Premium"-paketet för SketchUp Studio, nu tillgängligt med unika tillägg som enbart vi erbjuder. Detta är din chans att effektivisera ditt arbete och nyttja SketchUps fulla potential med hjälp av:

  • En exklusiv introduktionstimme med en certifierad SketchUp-specialist

  • Snabb och prioriterad support när du behöver det som mest

  • Spara 1 000 kr på våra utbildningskurser för att snabbt utveckla dina färdigheter

  • Reducerade priser på skräddarsydd rådgivning för dina unika projekt

  • Bekymmersfri prenumeration som säkerställer att din licens alltid är aktiv

  • Faktura med 30 dagars kredit för smidig betalning

8624kr

bottom of page