top of page
sketchup pro 2019.png
CADShop_logo_png24.png
SU2019-Ext-01a.jpg

Nyheter i SketchUp Pro 2019!

Den absolut största nyheten 2019 för SketchUp är att det går att hyra SketchUp på årsbasis (SketchUp Subscription) istället för att köpa licensen (SketchUp Classic) och sedan underhålla den. Detta betyder att man kan välja om man vill köpa eller hyra licensen beroende på vilket behov man har. Det är några få saker som skiljer hyreslicensen jämfört med licensen man köper. Tycker ni att det låter krångligt så är det bara att ringa oss så reder vi ut era frågetecken! 018-13 40 10

  • I hyreslicensen får man tillgång till webbgränssnitt för SketchUp och även skrivbordsvarianten som ingår i båda varianterna.

  • Cloud Storage via Trimble Connect är för köpelicensen 10 GB medan hyreslicensen har obegränsat utrymme.

  • I hyreslicensen ingår AR/VR Mobile Viewer vilket det inte gör till köpelicensen

  • XR Headset Viewing ingår inte till köpelicensen medan det är kompatibla med Vive, Oculus, Hololens, WMR i hyreslicensen.

Annat än detta så är det samma produkt men olika sätt att få tillgång till SketchUp Pro

Några andra nyheter är bland annat att man kan ändra "Line style" det vill säga att man kan välja olika typer av linjer till olika lager så som prickad linje eller streckad.

Måttbandsfunktionen i SketchUp har blivit ännu bättre och snabbare. Du kan tex se hur stor ytan är på tex en vägg eller ett golv. Det har aldrig varit lättare att handla material till era projekt!

bottom of page