top of page

Visualisera komplex information i 3D

2D-ritningar kan vara knepigt att läsa, men 3D-modeller är ett universellt språk som alla kan förstå. Använd SketchUp Pro för att få kunder, entreprenörer, ingenjörer och inspektörer att arbeta i samma riktning.

SketchUp Pro - För små och stora projekt.

SketchUp Pro används till allt ifrån små förändringar på befintliga
byggnader till att designa helt nya köpcentrum eller bostadsområden.

Något som nästan alla arkitekter vill göra är att skapa fotorealistiska 

bilder av din modell. Det kan man göra med ArielVision (Windows) 

eller V-ray (Windows & Mac).

 

Användbart genom hela ditt arbetsflöde

SketchUp Pro är användbar från de tidigaste stadierna av
schematiska designen till slutet av byggförvaltningen.
Programmering, diagram, design utveckling, projektering,
dokumentation, allt gör du i  SketchUp Pro.

 

Producera skalriktiga, exakt dimensionerade ritningar

SketchUp Pro är inte bara till för att göra 3D-modeller. Rita planer, höjder, sektioner, detaljer, specifikationer, och annan grafik med LayOut. När du förändrar din modell, så förändras även dina dokument. 

 

Lär dig SketchUp snabbt

Ingen vill slösa tid på att lära sig en komplicerad programvara. SketchUp Pro är den mest intuitiva och det enklaste 3D ritverktyg att lära sig på planeten. Om du vill vara produktiv inom ett par timmar, har du kommit till rätt ställe.

 

Generera presentationsdokument

SketchUp Pro innehåller layout, ett otroligt kraftfullt verktyg med funktioner för sidlayout, vektor illustration och presentation. Kombinera ortografiska modellvyer med renderingar, foton, diagram, text och allt annat du behöver för att få fram ditt budsap.

 

Skapa övertygande visualiseringar och walkthroughs

Använd SketchUp Pro för att förvandla dina modeller till animerade walkthroughs och överflygningar som förklarar varje detalj av din design. Enkelt visa variationer, och exportera bilder och videor som du kan maila eller posta på nätet.

 

Sätt ihop skuggstudier i realtid

Se exakt var skuggorna faller när som helst på dygnet, vilken dag på året, var som helst på jorden. SketchUp Pro kan även du skapa skugg animeringar som du kan skicka dina kunder.

 

Tänk genom att rita i 3D

Vi designade SketchUp Pro för att bete sig som en förlängning av din hand-mer som en penna än en klumpig programvara. Tanken är (och komer alltid att vara) att vara så enkelt så att du kan rita vad du vill, hur du vill.

 

Förnya snabbt genom designidéer

Vi älskar hur arkitekter använder lager och lager av kalkeringspapper att utveckla och förbättra sina idéer. När mediet är enkel nog, försvinner hindren för kreativiteten. SketchUp Pro föddes för att låta dig förnya/förändra.

 

Visualisera komplex information i 3D

2D-ritningar kan vara knepigt att läsa, men 3D-modeller är ett universellt språk som alla kan förstå. Använd SketchUp Pro för att få kunder, entreprenörer, ingenjörer och inspektörer att arbeta i samma riktning.

 

Import och export CAD och andra typer av data

Vill du börja med en befintlig CAD-fil? SketchUp Pro kan läsa DXFs och DWGs från något standard CAD-paket. SketchUp kan också skriva CAD-filer-i 2D och 3D-som kan läsas av andra program.

 

Få Access till världens största arkiv med 3D-modeller

Du behöver inte bygga allt du behöver från grunden. I själva verket finns det, hundratusentals objekt-från träd till möbler till folk- allt finns att ladda ned från SketchUp 3D Warehouse.

 

Design i samband med Google Earth

SketchUp Pro erbjuder sömlös integration med Google Earth. Det är enkelt importera 3D terränguppgifter, flygfoton, gatuvy bilder och kontextuella modeller som du kan använda hur du vill. Och med ett klick kan du se din modell i sitt sammanhang i Google Earth.

 

Bygga modeller från fotografier

Använd en aria bild från Google Maps som utgångspunkt. Måla ytor i din modell med Street View-bilder-eller något annan fotografi. Du kan även använda SketchUp Pro unika Match Foto funktion för att konstruera en modell med ett foto som ett perspektiv underlag.

 

 

SketchUp Pro för arkitekter!

bottom of page