top of page

SpaceMouse Wireless, Världens första trådlösa 3D-Mus

 

Med SpaceMouse® Wireless får du friheten att bli mer kreativ. Frihet i form av ett skrivbord utan trassliga sladdar. Frihet i form av fantastiska egenskaper för 3D-navigering.

 

Fantastiska egenskaper för 3D-navigering

Om du arbetar i 3D kan en mus och ett tangentbord i standardutförande inte ens komma i närheten av den intuitiva kontroll som du får med en SpaceMouse Wireless. Det här är en slimmad, kompakt och lättanvänd 3D-mus som gör att du kan positionera din modell eller visningsyta samtidigt som du väljer, skapar och redigerar med standardmusen.

 

Trådlös frihet

För första gången har 3Dconnexions 6DoF-sensor (6-degrees-of-freedom) här kombinerats med trådlös 2,4 GHz-teknik från 3Dconnexion®, vilket ger samma stabila anslutning som med kabel fast helt utan trassel. Det kan inte bli enklare att ansluta en SpaceMouse Wireless. Det är bara att sätta in USB mikromottagaren i din PC eller Mac och låta den sitta kvar, och sedan har du en stabil realtidsanslutning till ditt 3D-material.

 

Uppladdningsbart och flexibelt

Du behöver aldrig klara dig utan din SpaceMouse Wireless eftersom den har en mycket imponerande batteritid på upp till en månad1 och dessutom kan användas både trådlöst och trådbundet. När den till sist ändå behöver laddas kan du samtidigt överföra data med hjälp av den medföljande mikro-USB-kabeln. Det är bara att ansluta och fortsätta arbeta som vanligt.

 

Stilfull design

SpaceMouse Wireless har en behändig storlek och den är ett precisionsarbete in i minsta detalj, från basen av borstat stål till de två bekvämt placerade knapparna.

 

Enkel att använda

Varje SpaceMouse Wireless-knapp öppnar en egen radiell meny som ger smidig åtkomst till fyra programkommandon via musklick.

 

 

1 Batteritid på upp till en månad baserat på 8 timmars användning per dag, 5 dagar i veckan

 

 

 

Avancerad navigering i SketchUp med 3D-Mus.

bottom of page