top of page

Gör mer med dina modeller

 

3Dconnexion och SketchUp är en match made in heaven. SketchUp tillåter användarena att skapa avancerade 3D-modeller. Du kan modellera nästan vad som helst - byggnader, apparater, bilar, landskap, och även människor. Med hjälp av en 3D-mus använder du båda händerna på ett balanserat och effektivt sätt. En hand på 3D musen för att placera modellen eller navigera i den samtidigt som andra handen använder den traditionella musen eller en CadMouse för att välja, skapa eller redigera.

 

Med detta nya arbetssätt där du använder båda händerna så åstadkommer du mycket mer.

 

Varför SketchUp användare förlitar sig på 3Dconnexion 3D-möss.

 

1. Öka produktiviteten med mer än 20% * 1: När du arbetar med en hand, kan du antingen navigera din modell eller välj kommandon. Med en 3D-mus kan du göra båda samtidigt sparar värdefull tid.

 

2. Förbättrad Komfort: Upp till 50% färre musklick * 2 genom att sprida arbetsbelastningen över båda händerna.

 

3.Design Performance * 1: Oavsett om du arbetar med en skiss eller en komplex 3D-modell, den överlägsna navigeringsupplevelsen uppmuntrar prospektering som är avgörande för att undvika frustrerande och kostsamma konstruktionsfel.

 

* 1 Källa: The Economic Payback of 3D Mice white paper - July 2008 

* 2 Källa: Reducing Physical Discomfort and Pain Among 3D Computer Users - VSI Risk Management and Ergonomics ©2005

Vad är en 3D Mus?

 

Fantastiska egenskaper för 3D-navigering
Om du arbetar i 3D kan en mus och ett tangentbord i standardutförande inte ens komma i närheten av den intuitiva kontroll som du får med en 3D mus. Du kan med din 3D Mus positionera din modell eller visningsyta samtidigt som du väljer, skapar och redigerar med standardmusen / CadMusen

SpaceMouse Wireless

 

Med SpaceMouse® Wireless får du friheten att bli mer kreativ. Frihet i form av ett skrivbord utan trassliga sladdar. Frihet i form av fantastiska egenskaper för 3D-navigering samtidigt som 3Dconnexions trådlösa teknik med uppladdningsbart batteri garanterar en stabil anslutning till ditt 3D-material i realtid. 

CadMouse

 

3Dconnexion CadMouse är specifikt utformad för CAD-arbete. Säg adjö till upprepat klickande på rullhjulet och säg välkommen till precision och komfort tack vare den avancerade lasersensorn och den dedikerade mittenknappen. Få maximal kontroll med det adaptiva rullhjulet och förvånas över hur du en gång kunde arbeta utan den intelligenta QuickZoom-funktionen som gör att du kan zooma in objekt med ett enda klick.

CadMouse är ett perfekt komlement till en 3D mus!

bottom of page